Αρχική » » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012-13

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012-13






1. Στις 16 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου στην αίθουσα εκδηλώσεων με την συμμετοχή μικρών κυρίως μαθητών που έπαιξαν γιορταστική μουσική και όχι μόνον.
Η παιδική Χορωδία πλαισίωσε τη συναυλία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα σε διδασκαλία Δημήτρη Τουρναβίτη.

2. Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο The Mall Athens. Ύστερα από πρόσκληση του The Mall Athens το Ωδείο Πεντέλης Τουρναβίτη και το Εθνικό Ωδείο Νεαπόλεως συμμετείχαν σε κοινή συναυλία στο χώρο του The Mall Athens στις 23.Δεκεμβρίου 2012. Σόλο πιάνο έπαιξαν οι Μιχάλης Αποστόλου και ο Γρηγόρης Κοκότης. Η Χορωδία τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ το Εργαστήρι Μοντέρνας Μουσικής σε διδασκαλία Δημήτρη Αθανασίου παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που έκλεισε την εκδήλωση.

3. Κοπή πίττας του Ωδείου. Στις 13 Ιανουαρίου 2013 το Ωδείο Πεντέλης έκοψε την πίττα του για το 2013 με την παρουσία πολλών μαθητών του. Είναι παράδοση του Ωδείου η κοπή της πίττας να συνοδεύεται από μουσικά παιχνίδια και προβολή βίντεο, είτε από εκδηλώσεις του Ωδείου, είτε γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος, προσαρμοσμένα στις ηλικίες των μαθητών. Γι αυτό και πραγματοποιείται σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, αναλόγως με την ηλικία, αποκτώντας έτσι έναν ιδιαίτερο μουσικοπαιδαγωγικό χαρακτήρα.

4. Κοπή πίττας Νέο-Πεντελικού Α.Σ. Η Χορωδία κα το Εργαστήρι Μοντέρνας Μουσικής συμμετείχαν στην κοπή της πίττας του Νέο-Πεντελικού Α.Σ. στις 20 Ιανουαρίου 2013 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μελισσίων, παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Πεντέλης Κ. Δ. Στεργίου παραγόντων του Νέο-Πεντελικού και της ευρύτερης περιοχής.

5. Μαθητικές συναυλίες 2013. Στις 6 και 13 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες ετήσιες μαθητικές συναυλίες όλων των τάξεων και όλων των μαθητών του Ωδείου. Οι μαθητές συμμετείχαν παίζοντας είτε σόλο, είτε τέσσερα χέρια σε μεγαλύτερα μουσικά σύνολα. Τις συναυλίες πλαισίωσαν η Χορωδία και το Εργαστήρι Μοντέρνας Μουσικής.


6. SAOS TRIO. Συναυλία και σεμινάριο για το ρυθμό. Στις  14 Απριλίου   2013 στην αίθουσα του Ωδείου Πεντέλης, ο γνωστός ντράμερ Ν. Αναστασιάδης παρουσίασε σε μορφή σεμιναρίου την τέχνη του ρυθμού σε σχέση με όλα είδη μουσικής και στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία του Saos Trio (Δ. Αθανασίου κιθάρα, Κ. Αναστασιάδη ντραμς και Β.Γκρίτζαλη μπάσο) με ρεπερτόριο που κινείται από την κλασσική τζαζ έως δικές τους fusion δημιουργίες.

7. Καλοκαιρινή συναυλία. Στις 8 Ιουνίου 2013 οι μικροί μαθητές του Ωδείου και το τμήμα Μουσικοκινητικής, έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγούδια αποχαιρετώντας έτσι άλλη μια εποικοδομητική σχολική χρονιά.

8. Εκδήλωση Δασοπροσκόπων Πεντέλης. Στις 14Ιουνίου 2013 η Χορωδία και το Εργαστήρι Μοντέρνας Μουσικής του Ωδείου Πεντέλης πλαισίωσαν μουσικά τις εκδηλώσεις των Δασοσπροσκόπων Πεντέλης στην Πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Multi-Arts

Multi-Arts
Καλλιτεχνικά Προγράμματα για παιδιά 3-13 ετών

MULTI ARTS SUMMER CAMP 2018

Επικοινωνία με το Ωδείο

Ωδείο Πεντέλης Τουρναβίτη
Κορυτσάς 1, πλατεία Νέας Πεντέλης
Νέα Πεντέλη, 15236

τηλ.: 210 613 3266
email:
odeiopentelis@gmail.com

Προβολή ΩΔΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ σε χάρτη